Word scheidsrechter

Zoon, dochter of zelf gepassioneerd door voetbal en minstens 15 jaar oud?

Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken!

WORD SCHEIDSRECHTER!

 

Voetballer/keeper en je zoekt een fantastische extra hobby? Gestopt met voetballen maar het blijft kriebelen? Op zoek naar een fysieke activiteit waarbij je betaald wordt, binnen in een sportzaal of buiten op het veld? 15,16,..25,26,..35,36,..45,46,..55… jaar en tijd in het weekend? Zin in een uitdaging?

Twee keer per jaar organiseert de Koninklijke Belgische Voetbalbond in Hasselt een volledige gratis cursus voor zowel het veldvoetbal als zaalvoetbal. Dit zijn drie interessante lessen op zaterdagvoormiddag (voor het veldvoetbal) of donderdagavond (voor het zaalvoetbal) over de spelregels en met beeldmateriaal en praktische tips

ZATERDAG 13 OKTOBER 2018 start een nieuwe cursus voor kandidaat-scheidsrechters in het veldvoetbal!

* Op een nader te bepalen datum start een nieuwe cursus voor kandidaat-scheidsrechters in het Futsal!

Hierna nodigt onze vriendenkring van het Gewest Beringen je uit op een Meet&Greet en zal je zien dat scheidsrechters helemaal niet alleen zijn! Je maakt kennis met je peter/begeleider, onze werking, de collega-scheidsrechters, de opleiders en de bestuursleden. Daarna word je enkele wedstrijden begeleid door een ervaren scheidsrechter en kan dan starten met je carrière! Je begint bij de U13 of U15 en kan na verloop van tijd en na verschillende goede nazichten misschien wel doorgroeien als scheidsrechter of assistent-scheidsrechter bij de eerste ploegen! Je kan steeds terecht bij de vriendenkring met vragen, krijgt begeleiding van het Bureau Arbitrage Limburg en bijleren kan ook op de vier gewestelijke cursussen per jaar, wekelijkse trainingen of het Trainingskamp voor Limburgse Scheidsrechters, een trainingsweekend met allemaal jonge ambitieuze refs!

Een beginnende scheidsrechter krijgt naast zijn verplaatsingsonkosten een vergoeding per wedstrijd van 22 euro. Daarenboven krijg je een scheidsrechterskaart waarmee je gratis naar alle voetbalwedstrijden in België kunt gaan kijken én als lid van de vriendenkring van het Gewest Beringen volgen ook nog allerlei voordelen!

Naast de verschillende activiteiten met de scheidsrechtersvereniging zijn er ook wekelijks gratis groepstrainingen met je nieuwe collega’s. Deze fijne trainingen zijn niet verplicht maar helpen wel ontzettend goed voor een betere fysieke conditie. Nóg een fantastisch voordeel aan deze mooie hobby, een goede fysieke gezondheid tot je laatste fluitsignaal! Als je zelf al gaat sporten of zelf nog voetbalt dan hoeven deze trainingen natuurlijk niet. Voetballen en fluiten is bovendien perfect combineerbaar!

Klaar om je sociale vaardigheden verder te ontwikkelen, te groeien als assertief persoon, mensenkennis aan te leren, vrienden voor het leven te maken, leiderscapaciteiten te ontplooien, leren om te gaan met teleurstellingen? Of kun jij lachen met een (soms) grappige scheldpartij? Twijfel niet, word scheidsrechter!

Nog niet volledig overtuigd of jonger dan 15 jaar? Contacteer ons of vraag aan een club in je buurt of je eens enkele matchen bij de jongste spelertjes mag fluiten! Onbekend is onbemind maar uiteindelijk is iedereen het er over eens: de arbitrage is de mooiste hobby die er bestaat!

Meer info of heb je nog wat vragen? Check http://www.fluitjevaneencent.be/Beginners/index.html of mail ons via info@scheidsrechtersgewestberingen.be of stuur een berichtje via onze Facebookpagina

Inschrijven kan je doen via de volgende link: http://www.belgianfootball.be/nl/inschrijven-voor-een-opleiding-tot-scheidsrechter