Vereniging

Welkom op onze website!

Scheidsrechters Gewest Beringen is een vereniging van actieve en gewezen scheidsrechters en assistent-scheidsrechters van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en haar Vlaamse vleugel Voetbal Vlaanderen. Ook hun ouders, partners en andere sympathisanten zijn steeds van harte welkom. Onze leden komen zowel uit het veldvoetbal als het futsal, voornamelijk uit volgende gemeenten, met inbegrip van hun deelgemeenten:

  • Beringen,
  • Heusden-Zolder,
  • Leopoldsburg,
  • (Houthalen-)Helchteren,
  • Lummen,
  • Ham
  • Tessenderlo.

Omdat de arbitrage een moeilijk vak is en scheidsrechters vaak alleen op pad zijn is het belangrijk om deze te ondersteunen en samen te brengen. Daarom organiseren we allerlei activiteiten voor de meer dan honderd leden, faciliteren de gewestelijke cursussen en zijn een aanspreekpunt voor scheidsrechters en clubs.

De dagelijkse werking van de vriendenkring wordt verzorgd door een 5-koppig bestuur. Om de voeling met de jeugd te behouden laat het bestuur zich bijstaan door een jeugdbestuur bestaande uit jonge collega-scheidsrechters.

Sinds 15 augustus 2018 werd onze vereniging omgezet naar een VZW. De ondernemingsnummer van Scheidsrechters Gewest Beringen VZW is 0700.889.336.

Elke scheidsrechter, gewezen scheidsrechter of sympathisant kan lid worden.

Meer informatie over onze activiteiten kunt u terugvinden op volgende link: http://www.scheidsrechtersgewestberingen.be/agenda/activiteiten/

Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij zijn aanhoudend bezig met het trachten te verbeteren en vernieuwen van de activiteiten, zetten in op de steun en begeleiding van onze scheidsrechters, evenals de rekrutering van nieuwe (assistent-)scheidsrechters en staan zeker open voor tips of opmerkingen.