Scheidsrechtersvoetbal

Ieder seizoen stellen we vanuit ons Gewest een selectie voor onze voetbalploeg samen. Met deze ploeg spelen we enkele wedstrijden tegen collega’s van de andere Limburgse vriendenkringen en verbroederen we zo onderling als scheidsrechters. Op deze manier kunnen we onze favoriete sport beoefenen, terwijl we een band vormen met verschillende scheidsrechters over de hele provincie. Voor onze thuiswedstrijden hebben we de eer om deze af te werken in het mythische Mijnstadion van Beringen.

Naast deze scheidsrechtersvoetbal wordt dit seizoen ook weer een indoor wedstrijd gespeeld in de Indoor Soccer Arena in Genk, toegankelijk voor al onze leden en voetballers van onze voetbalploeg. Het zaalvoetbaltornooi van Referees United in Antwerpen staat ook op het programma, evenals het tweejaarlijks tornooi van K.Soleo in Lier. Meer informatie hierover krijgen jullie ongetwijfeld nog van onze sportverantwoordelijke.

Ieder lid mag zich steeds aanmelden om in de selectie van de voetbalploeg opgenomen te worden. Hierna word je per mail, facebook of Whatsapp op de hoogte gehouden wanneer de volgende wedstrijden plaatsvinden en kan je je inschrijven om mee te voetballen.

Inschrijven kan ook steeds via het volgende e-mailadres: info@scheidsrechtersgewestberingen.be

Nieuwsgierig? Bekijk de foto’s van onze vorige wedstrijden.