Referee in one day (Pelt)

De Jeugdvoetbalsamenwerking van Pelt en het Bureau Arbitrage Limburg gaan op zaterdag 4 januari 2020 (nog géén jeugdcompetitiematchen) een cursus organiseren. Gewoon in de regio, lekker dichtbij en op vertrouwde bodem. Op De Roosen, thuishaven van FC Esperanza Pelt. Adres: Sparrenlaan 30 (Neer)Pelt

Het is mogelijk om op één dag de cursus ‘scheidsrechter’ te volgen, examen te doen, de uitslag te horen en met een diploma ‘scheidsrechter’ naar huis te gaan.

In de weken daarna fluiten de nieuwe scheidsrechters 3 matchen met praktijkbegeleiding door een ervaren scheidsrechter – een zogenaamde ‘Peter’ – en vervolgens gaan ze startend bij de U13 en U15, zelfstandig matchen leiden! Naarmate ze meer ervaring hebben opgedaan, zullen ze ook oudere spelers dan wel senioren gaan fluiten.

Zie hier een unieke kans om in één dag scheidsrechter te worden en zo mee te werken om iedereen die graag voetbalt, graag matchen speelt, dat op een verantwoorde wijze en volgens de regels te laten doen!

Iederéén mag die dag meedoen en dat zónder kosten!

En voor iemand die zelf voetbalt: als scheidsrechter mag je gewoon blijven voetballen, geen enkel probleem.

Andere ‘voordelen’ zijn: gratis alle matchen van de KBVB, zowel zaal als veld, bezoeken. Naast een ruime reiskostenvergoeding, ook nog € 20,- , een bedrag dat oploopt naarmate een scheidsrechter langer en in hogere reeksen fluit.

De cursus waarvoor je 15 jaar moet zijn, begint op 4 januari om 09:00u en duurt inclusief examinering tot +/- 17:30u. Overigens kan een 14-jarige onder bepaalde voorwaarden ook meedoen: er hebben er zich ondertussen al 4 ingeschreven. Tussen de middag is er een lunch, aangeboden door Frank Goossens, G-Design in Lommel.
Aanmelden kan bij: carl.coopmans@voetbalvlaanderen.be
Er kan informatie ingewonnen worden bij Danny Ceyssens, Bureau Arbitrage Limburg, +32(0)494 59 38 66.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *