Cursus en Nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 18 januari hield Scheidsrechters Gewest Beringen VZW zijn derde cursus van het voetbalseizoen. Weer een leerrijke les voor alle aanwezige (assistent-)scheidsrechters onder leiding van de heer Armand Caubergs.

Aansluitend werden alle leden uitgenodigd op de gratis nieuwjaarsreceptie. Ook werd onze werking hier kort voorgesteld aan burgemeester van Beringen Thomas Vints en schepen van sport Tijs Lemmens. Een delegatie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond was aanwezig met leden van de Verstandhouding en het Bureau Arbitrage. Samen met onze gewaardeerde sponsors, vrijwilligers en de andere Limburgse scheidsrechtersverenigingen.

Dit jaar hadden we bovendien alle veldvoetbalclubs uit het Gewest Beringen mee uitgenodigd want zonder de inzet van de vele vrijwilligers op de voetbalclubs kunnen wij scheidsrechters onze hobby namelijk ook niet uitoefenen.

De poster voor onze Nacht van de REF op 27 april 2019 werd onthuld en er werden reclamefolders uitgedeeld voor de nieuwe scheidsrechterscursus.

Tot slot werden de fantastische medewerk(st)ers van de scheidsrechtersvereniging ook in de bloemetjes gezet, prachtige mensen zonder wie onze vereniging niet kan bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *