Sponsoring

Beste sportvriend,

Scheidsrechters Gewest Beringen VZW, opgericht in 1949, is een vereniging van actieve en gewezen scheidsrechters en assistent-scheidsrechters van de KBVB, zowel veldvoetbal als futsal, voornamelijk uit volgende gemeenten, met inbegrip van hun deelgemeenten: Beringen, Heusden-Zolder, Leopoldsburg, (Houthalen-) Helchteren, Lummen, Ham en Tessenderlo.

Zoals u hier op onze website kunt lezen zijn wij niet enkel een aanspreekpunt of steun voor onze meer dan honderd leden maar organiseren we bovendien begeleiding voor startende jeugdige scheidsrechters, cursussen met opfrissing van de spelregels en allerlei activiteiten voor jong en oud zoals een ledenfeest, voetbalwedstrijden, filmavond, brouwerijbezoek, jeugdtornooi, muurklimmen, bowling, wandeling, enzovoorts.

We hechten veel belang aan onze goede samenwerking met het Bureau Arbitrage Limburg, Voetbal Vlaanderen en de voetbalclubs uit onze contreien. Daarenboven zetelen we in de Sportraad van de stad Beringen, de Gewestenvergadering en werken samen met de heer Bert Put mee aan de Jeugdraad Arbitrage van het Referee Office onder impuls van de heer Lawrence Visser. Ten slotte ondersteunen we ten volle het Trainingskamp en de trainingen van de heer Ceyssens van de Limburgse Scheidsrechters en hebben tevens een hechte band met de andere scheidsrechtersverenigingen/vriendenkringen uit de gewesten Bree, Bremfluiters Genk, Hasselt/Sint-Truiden, Maasland, Noord-Limburg en Zuid-Limburg.

Op zaterdag 27 april 2019 organiseren wij dan ook de Nacht van de REF. Een jaarlijks evenement, om beurten georganiseerd door de zeven scheidsrechtersverenigingen van Limburg, waarvan de daverende editie van 2019 zal doorgaan in het Oosterhof te Lummen. Een fantastische netwerkavond voor heel voetbalminnend Limburg en omstreken met een verbroedering tussen scheidsrechters, clubs, bestuursleden, spelers, supporters en de Koninklijke Belgische Voetbalbond waar de ware helden van de voetbalvelden centraal staan.

 

Meer informatie over deze avond, kan u dan ook vinden in onze sponsorovereenkomst of via contact op het volgende e-mailadres: nachtvanderef@scheidsrechtersgewestberingen.be