Partners/Sponsors

Op zaterdag 27 april 2019 organiseerden we met Scheidsrechters Gewest Beringen de Nacht van de REF. Een jaarlijks evenement, om beurten georganiseerd door de zeven scheidsrechtersverenigingen van Limburg. De daverende editie van 2019 ging door in het Oosterhof te Lummen (Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen).

Een netwerkavond voor heel voetbalminnend Limburg en omstreken met een verbroedering tussen scheidsrechters, clubs, bestuursleden, spelers, supporters en de Koninklijke Belgische Voetbalbond waar de ware helden van de voetbalvelden centraal stonden.

Als tienkoppig bestuur van de grootste, mooiste en be(ring)ste vriendenkring zijn wij erg tevreden over deze onvergetelijke editie. Hiervoor konden we rekenen op de steun van onderstaande partners, waarvoor ontzettend veel dank!


Group Ceyssens heeft zich ontwikkeld van een eenmanszaak in 1965 tot een bloeiend familiebedrijf met 150 gemotiveerde medewerkers. De activiteiten hebben zich ondertussen over West-Europa uitgebreid.

De belangrijkste troeven zijn:

 • Totaalservice: van productie tot plaatsing en naservice, alles in één hand
 • Een doordachte, flexibele en snelle manier van werken
 • Bekwame medewerkers die alleen maar kwaliteitswerk willen afleveren

Zowel particulieren als professionelen kunnen bij hen terecht! Van renovatie tot nieuwbouw, zij staan voor iedereen klaar om de oplossing op maat uit te werken!


Uw huis verkopen met alleen een tuinbord en een advertentie op het internet is mogelijk. Wilt u echter uw huis verkopen binnen een redelijke termijn, tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs en zonder narigheden achteraf, dan zult u een stap verder moeten gaan…

Optimus Vastgoed kan U hierbij adviseren en begeleiden. Zij weten wat er in de regio speelt, waar een koper naar kijkt, welke acties of werkzaamheden het verkopen kunnen bespoedigen of welke werkzaamheden de waarde van uw woning kunnen verhogen. De eerste indruk telt!

Van uw woning of appartement wordt een uitgebreide verkoopbrochure gemaakt voorzien van foto’s, omschrijvingen, maatvoering, bijzonderheden; indien aanwezig ook plattegronden, een kadastrale schets en andere relevante informatie. Bij Optimus Vastgoed aan het Sint-Willibrordusplein 26, 3550 Heusden-Zolder, bent u verzekerd van een goede en persoonlijke begeleiding tot en met de overdracht van uw woning.


Toen voetballers nog naar huis gingen met brandwonden door kalklijnen, ontwikkelde Expoline in 1989 een kant-en-klare belijningsverf. Expoline Direct. Een watergedragen sportveldbelijning die milieu en spelers respecteert.

Vijfentwintig jaar later is ons Belgische familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van sportveldbelijning. Expoline leerde de voetbalwereld belijnen met een kant-en-klare verf die niet bezinktt.

Naast kalk en belijningsproducten levert Expoline ook kegels, ballen, verplaatsbare en opklapbare voetbaldoelen, dribbeldoelen en divers voetbalmateriaal via www.voetbalmateriaal.com.

Voor ons al scheidsrechtersvereniging staat Expoline uiteraard ook bekend als dé producent voor de welbekende Vanishing Spray!


Bij Juwelier Dries in de Don Boscostraat 26 in Hechtel kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan juwelen, horloges, sierraden, accessoires,… Ga langs en ontdek de allernieuwste collecties van Rodania, Nona, Orage, Naiomy, Ice watch, Guess, Michael Kors, Fossil en veel meer!

Want bij hen vind je een zeer groot aanbod aan grote merken! Ook RES klanten zijn van harte welkom!


De Puzzel is een praktijk voor integratieve psychotherapie, gelegen aan de Oude Baan 38 in Heusden-Zolder. Zij begeleiden en ondersteunen jou bij moeilijkheden, door samen met jou je gewenste levenspuzzel te (her)maken.

Een stukje van de puzzel dat niet (goed) past, ontbreekt of onvindbaar lijkt? Of een gemaakte puzzel die veel tijd, energie en moeite heeft gekost, maar in één seconde uit elkaar valt? Op zulke momenten hoef je niet langer alleen te puzzelen. Samen met jou gaan ze op weg om de moeilijke situatie aan te pakken. Hierbij vertrekken zij vanuit jouw verhaal en vanuit jouw behoeften.

Zowel kinderen, jongeren, volwassenen als senioren kunnen steeds bij hen terecht. Ze bieden individuele therapie, relatie- en/of gezinstherapie, groepstherapie evenals vormingen en trainingen aan.

Een ‘klik’ is belangrijk, ga daarom gerust langs voor een gratis verkennend gesprek.


De broers Janssens, Maarten en Jeroen, zijn hun loopbaan beiden gestart in de deur-aan-deurverkoop. In deze periode hebben zij de knepen van het vak geleerd, wat nu de kostbare basis is voor hun verkoopervaring. 

Met hun verkoop- en bedrijfservaring willen zij andere bedrijven helpen om het beste uit hun verkoop te halen. 

 Marketing – Communicatie & Events is een logisch gevolg om een mooi succesverhaal te maken van Group JM

Troeven : Alles wat belangrijk is voor uw bedrijf nemen zij uit handen en leggen het in de juiste handen. 


www.wlhservice.be

WLH Service, al 45 jaar ervaring met Installatie, onderhoud, herstelling en vervanging van uw centrale verwarming, sanitair of airco.

De ervaring en zeer tevreden klanten vormen het bewijs dat WLH een solide en betrouwbare partner is voor onderhoud, herstellingen en vervanging van uw installaties. Met z’n lange geschiedenis mag het duidelijk zijn dat WLH geen eendagsvlieg is en dat u ook in de toekomst op hun kunt blijven rekenen.

Onderhoud: Een goed onderhouden en afgestelde installatie bespaart brandstof en spaart zo uw uitgaven en het milieu.
Herstellingen: Wij hechten veel belang aan uw comfort en dat van uw gezin. Door onverwachte omstandigheden kan dat comfort echter in gedrang komen. Reken op ons voor een snelle interventie.
Vervanging: Wij gaan steeds op zoek naar de beste oplossing. Kies zelf of op basis van ons deskundig gratis persoonlijk advies, die installatie die naadloos op uw wensen en situatie aansluit.
Andere diensten: Tankcontroles, verwarmingsaudit, indienststelling,..


Bij BMW van Osch streven ze  naar optimale klantentevredenheid om de verwachtingen van de klant steeds te kunnen inlossen. BMW Van Osch biedt een premiumservice aan op uw maat en daarnaast zorgt het van Osch team steeds voor een unieke merkervaring. De concessies beschikken over de meest innovatieve installaties waardoor ze u keer op keer een uitstekend onderhoud en een uitmuntende service kunnen garanderen.

Met de verhuis van het BMW Premium Selection aanbod van Hasselt naar Zonhoven zijn ze nog prominenter aanwezig in Limburg. In de gloednieuwe showroom staat het team klaar om de jonge BWM tweedehandswagens aan het grote publiek te tonen.


PRETON is gespecialiseerd in de productie van geprefabriceerde betonnen wandelementen en structuurpanelen. Slechts enkele jaren geleden startten ze met een 15-tal medewerkers aan de productie in openlucht.  Vandaag telt het bedrijf al meer dan 100 medewerkers, en produceert het maar liefst 1.600m² wandelementen en 30m³ structuurelementen per dag. Een indrukwekkend groeiparcours!

Dit doordat zowel de klanten en medewerkers centraal staan voor PRETON. Wanneer medewerkers tevreden naar hun werk komen, straalt dat niet alleen af naar collega’s maar ook naar onze klanten.

Kwalitatief maatwerk, flexibiliteit en continuïteit bieden. Zo wil PRETON dagelijks aan de hand van deze waarden streven naar een uitstekende service als norm voor onze klanten en onze medewerkers.

Perfecte voeling en sterke kennis van ons product door de jarenlange ervaring in onze specialisatie: prefab beton.

Dankzij de onafhankelijkheid, het ondernemerschap en de inzet binnen PRETON, zijn zij gewapend om als team verder te bouwen aan een stevige toekomst in de sector van geprefabriceerd beton.


www.festarent.be

Bij Festarent huur je alle materialen voor een geslaagd feest! Ontdek hun assortiment voor verhuur van feestmaterialen: meubels, bestek, porselein, tafels, stoelen,…

Plant u een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas! Van tafels, stoelen, linnen, bestek, porselein en glaswerk tot decoratie- en keukenmateriaal. Zowel klassiek en trendy, van 2 tot 20.000 personen. U haalt het af of het wordt met de grootste zorg geleverd. Bij Festarent is u ontzorgen, hun missie.


Het Bierhuis
Pieter Vanhoutstraat 64a
3582 Koersel-Beringen

http://www.hetbierhuis.be/

Gezellig biercafé voor jong en oud met achteraan een ruim terras en speeltuin. Keuze uit 70-tal Belgische bieren.
Café is langs achter ook bereikbaar via de parking.


De Biertuin
Schaffensesteenweg 143
3583 Paal

www.biertuinpaal.be

Kom de biertuin ontdekken. Lekker en kwalitatief eten aanbieden in een omgeving waar je je als gast thuis voelt. 
Op ons uitgebreid tuinterras schijnt de hele dag de zon, ideaal verpozen na een fiets- of wandeltocht. 


De Uitkijktoren
Fonteintjestraat 30
3582 Koersel-Beringen

www.deuitkijktoren.be

Deze taverne (met feestzalen) dankt zijn naam aan de hoge toren, gelegen op het recreatieoord ‘t Fonteintje in Koersel-Kapelleke (Beringen). Je kunt hier genieten van een lekker dagmenu of een verfrissend
drankje in de rustige bosrijke omgeving. In het recreatieoord is er een mooie grote speeltuin, minigolf, trick-pinbanen en een plonsvijver. Ook zijn er verschillende wandelroutes en eigen fietsroutes.


AXA Bilzen Centrum
Demerlaan 3
3740 Bilzen

Tel: (0)89 50 32 40

info@bilzencentrum.be

http://www.bilzencentrum.be/

Verzekeren en bankieren, zoals het u past.


RP Products
Guido Gezellelaan 68
3550 Heusden-Zolder

http://www.rp-products.be/

Voor een ruim assortiment van raam- en deursystemen, zowel aluminium als PVC ramen. Voor aluminium ramen kiezen wij uit het gamma van Blyweert, voor PVC gaan wij voor Schüco.

Ook inbouw- en voorzetrolluiken. Keuze uit aluminium of p.v.c. Klassieke kantelpoorten of superisolerende sectionaalpoorten naar jullie wensen.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie, voor u de perfecte oplossing,…
Uit sympathie:

 • Brasserie ‘De Oude Barrier’, Hechtel
 • Interieur Olaerts, Genk
 • Kreatos, Lummen
 • Kreatos, Diest
 • KBC Bank, Tessenderlo
 • BVBA STELIVAN, thuisverpleegkundige Lili Vanbockryck
 • Expert Elektro Schroeyen
 • Belfius Lommel
 • Time 4 Change Genk
 • Patrick Claes, Cafetaria Sporthal Koersel
 • Bart Donné, www.spel21.be
 • Dranken Claes Lummen
 • Alexa Piel, Thuisverpleging


Bedankt!