Artiesten

Scheidsrechters Gewest Beringen presenteert jullie met trots de volgende artiesten voor de Nacht van de REF 2019:

DE ROMEO’S

De meest aanstekelijke jukebox met de grootste hits. De tofste covers in een vlot maatpak. Een bruisende ambianceband. Meer dan 10 jaar houden ze dit reeds vol… Een aangepast, onuitputtelijk repertoire staat klaar om van onze Nacht van de REF een geslaagd feest te maken. ‘Good Feeling’ hits van de bovenste plank!

2FABIOLA

In 1996 scoorde 2Fabiola zijn eerste grote superhit met ‘Lift U up’. Nu 20 Jaar later is de dance-band nog steeds super populair, dit bewijzen ze wekelijks met hun succesvolle optredens  waarin al hun 90’s hits worden afgewisseld met sterk nieuw werk.

BART KAËLL

Ambiance is het handelsmerk van deze ultieme Vlaamse top entertainer. Voor eeuwig in de lage landen op de muziekkaart gezet dankzij hits als ‘Zeil je voor het eerst’ en ‘De Marie-Louise’. Al 30 jaar lang laat hij zalen en pleinen vollopen en bespeelt hij het publiek op een manier waarop weinigen het hem nadoen. Een aanstekelijke ambiancemaker, die er nu al zin in heeft om het feest in gang te zetten.

MIET LUYTEN

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat Miet Luyten zal komen optreden op de Nacht van de REF 2019. Deze 61 jarige dame, bekend als finaliste bij “The Voice van Vlaanderen Senior”, zal alles uit de kast halen om ons deze avond te bekoren met de beste cover songs! 

DJ BJORN

Bjorn Pennings is de ideale All-round en Ambiance DJ die de grootste danshits van vroeger en nu weet te combineren tot een swingend geheel. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het feest door te zetten tot in de vroege uurtjes. 


PRESENTATIE: CYNTHIA REEKMANS

We zijn verheugd dat de presentatie van onze NACHT van de REF 2019 verzorgd zal worden door niemand minder dan Cynthia Reekmans! Beter bekend als ex-Miss Belgian Beauty en presentatrice op TV Limburg!