Meet&Greet nieuwe kandidaat-scheidsrechters

Zaterdag 26 oktober eindigt de eerste cursus voor nieuwe kandidaat-scheidsrechters van dit seizoen. Alvast veel succes voor jullie examen!

Graag nodigen we alle nieuwe kandidaten samen met hun ouders uit op een Meet&Greet voor een eerste kennismaking met hun peters, bestuur, jeugdbestuur en opleiders Bureau Arbitrage Limburg.

Na een korte voorstelling van de scheidsrechtersvereniging krijg je enkele handige tips en tricks om je eerste wedstrijd tot een goed eind te brengen. We gaan het hier hebben over je wedstrijdvoorbereiding, plaatsing, verplaatsing, enz. Ook is er de kans om vragen de stellen en referee accessoires te kopen van de samenaankoop.

We gaan zaterdag 9 november de U15 wedstrijd tussen KFC Paal-Tervant en Turkse FC kijken, op de terreinen van Fl. Paal / Terrein 2 Diestersesteenweg z/n, 3583 Paal, alwaar de leiding in handen is van een jonge scheidsrechter. Hier worden de nieuwe kandidaat-scheidsrechters onderverdeeld in groepjes en gekoppeld aan een opleider van het Bureau Arbitrage Limburg of ervaren scheidsrechter. Zo kunnen de handelingen en beslissingen van de scheidsrechter besproken worden.

We hopen jullie allen te mogen ontvangen op deze zeer leerrijke voormiddag!

Het programma van de voormiddag:
– 09u00 Ontvangst
– 09u05 Voorstelling van de vriendenkring
– 09u15 Voorstelling jeugdbestuur
– 09u20 Uitleg over de eerste wedstrijd en het peterschap
– 10u00 Observeren wedstrijd.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *