Meet&Greet 2 maart 2019

Kennismakings- en infomoment voor onze startende leden en hun peters.

Na elke nieuwe cursus voor kandidaat-scheidsrechters nodigen we alle nieuwe kandidaten samen met hun ouders uit op een Meet&Greet voor een eerste kennismaking met hun peters, bestuur, jeugdbestuur en opleiders Bureau Arbitrage Limburg.

Na een korte voorstelling van de vriendenkring krijg je enkele handige tips en tricks om je eerste wedstrijd tot een goed eind te brengen. We gaan het hier hebben over je wedstrijdvoorbereiding, plaatsing, verplaatsing, enz. Ook is er de kans om vragen de stellen en referee accessoires te kopen van de samenaankoop.

We verwelkomen jullie zaterdag 2 maart 2019 om 11u45 op de voetbalclub van Thes Sport (Sportlaan 4, 3980 Tessenderlo).
Na een korte voorstelling van de vriendenkring krijg je enkele handige tips en tricks om je eerste wedstrijd tot een goed eind te brengen. We gaan het hier hebben over je wedstrijdvoorbereiding, plaatsing, verplaatsing, enz. Ook is er de kans om vragen de stellen.

Om 12u30 start de U15 wedstrijd tussen THES SPORT en HOOGSTRATEN VV. Hier worden de nieuwe kandidaat-scheidsrechters onderverdeeld in groepjes en gekoppeld aan een opleider van het Bureau Arbitrage Limburg of ervaren scheidsrechter. Zo kunnen de handelingen en beslissingen van de scheidsrechter besproken worden.

We hopen jullie allen te mogen ontvangen op deze zeer leerrijke middag! Iedereen welkom, ook de iets ervaren scheidsrechters natuurlijk voor een warm ontvangst.

Het programma van de voormiddag:

  • 11u45 Ontvangst op Thes Sport (zaaltje onder oude kantine)
  • 12u00 Voorstelling van de vriendenkring
  • 12u15 Uitleg over de eerste wedstrijd en het peterschap
  • 12u30 Observeren U15 wedstrijd tussen THES SPORT – HOOGSTRATEN VV
  • Rond 14u Einde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *