Afmelding wedstrijd

Naar aanleiding van enkele vragen die we ontvangen hebben en ook -jammer genoeg- enkele afwezige scheidsrechters geven we hieronder graag nogmaals de procedure voor een afmelding van uw aanduiding.

Eerst en vooral: geef tijdig je beschikbaarheden door via E-kickoff. Enkel op de momenten die jij doorgeeft zal je een aanduiding kunnen krijgen. De werkwijze voor het ingeven van je beschikbaarheden wordt getoond in dit filmpje.

 

Hieronder dan de afmeldingsprocedure voor het provinciaal voetbal. Steeds moet er een document (doktersbriefje, attest werkgever, …) of schriftelijke afmelding bezorgd worden aan het secretariaat: carl.coopmans@voetbalvlaanderen.be of telefonisch via 011/28.16.30. Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters dienen hun document aan hun respectievelijke secretariaat over te maken ongeacht het niveau van wedstrijd waar hij/zij in actief was.

Afmeldingsprocedure:
o Maandag tot vrijdag 16 uur:

Provinciaal secretariaat Limburg: 011/28.16.30 of carl.coopmans@voetbalvlaanderen.be.

o Weekenddienst (permanentie):
Het spreekt voor zich dat iedere afmelding met het nodige respect voor het weekend van de desbetreffende vrijwilliger plaats heeft!

Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters uit de ‘namiddag’/Klimmen en Dalen

Dhr. Armand Caubergs (011/43.17.77)

Jeugdscheidsrechters

Dhr. Patrick Leenaerts (0479/50.39.78);
Dhr. Danny Vanderhoven (0495/15.43.91)