MIJN Eindeseizoensuitstap 22 juni

Na het grote succes van de vorige jaren in Tongeren met het wijnkasteel Genoelselderen en het jaar ervoor de brouwerij van Duvel Moortgat, gaan we zaterdag 22 juni opnieuw op uitstap!

We verzamelen ‘s morgens ten laatste om 9u aan de Biertuin, Schaffensesteenweg 143 in Paal-Beringen. Van daaruit vertrekt de bus naar…

Bilzen! Daar kan je spoorfietsen van Munsterbilzen tot Gellik. Het parcours is 6 km lang en brengt de railbikers doorheen prachtige landschappen. In Gellik is een picknickweide voorzien. Hier zal lunch voorzien zijn met frisdranken! Daarna wordt de fiets omgekeerd en fiets je terug naar Munsterbilzen. Trappen maar!

Vervolgens zetten we onze tocht verder naar de donkerste krochten ter wereld… Net niet naar l’Enfer de Sclessin maar linksaf naar Blegny-Mijn! Daar doen we een bezoek van de mijn met ondergrondse ervaring en een rit met het toeristentreintje!

‘s Avonds omstreeks 18u à 18u30 schuiven we de benen onder tafel voor heerlijke stoofvlees met frietjes in de Biertuin!

De kostprijs voor leden, hun partner, ouder(s) en/of kinderen is 35 euro per persoon. Niet-leden en sympathisanten zijn ook van harte welkom en kunnen mee aan 40 euro per persoon!

Het was weer een geweldige uitstap met fantastisch weer! Supergezellig met 43 leuke deelnemers, en lekker gegeten! Foto’s zijn terug te vinden op onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/pg/scheidsrechtersgewest.beringen/photos/?tab=album&album_id=1433283680147844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *