Annulatie activiteiten wegens COVID-19

Beste leden

De coronacrisis en bijhorende maatregelen blijven ons in de ban houden. De KBVB besliste al om het seizoen 2019-2020 als afgesloten te beschouwen. Een logische beslissing. Ook als bestuur hebben wij, weliswaar online, de koppen bij mekaar gestoken en namen wij de beslissing om al onze activiteiten te annuleren tot eind mei. Hieronder geven we u graag een toelichting.

Wij wensen u allen een goede gezondheid!

Activiteiten afgelast t.e.m. 31 mei

Als bestuur hebben wij na rijp beraad de harde beslissing genomen om al onze activiteiten te annuleren tot eind mei.

  • Activiteit jeugdbestuur: Deze zal niet doorgaan in de paasvakantie. Samen met het jeugdbestuur bekijken we de mogelijkheid om deze activiteit in te plannen op een latere datum.
  • Ledenfeest: Met spijt in ons hart zal er dit jaar geen ledenfeest doorgaan. We slaan dus een jaartje over en hopen jullie volgend jaar te mogen ontvangen voor een feest dat dubbel zo goed is!
    De reeds betaalde inschrijvingsgelden voor het ledenfeest zullen binnenkort teruggestort worden.
  • Jeugdtornooi: Ons jeugdtornooi zal dit seizoen niet doorgaan. Voor onze vriendenkring zal dit een aderlating zijn. Maar de gezondheid van onze leden, vrijwilligers en de spelertjes komt voor ons altijd op de eerste plaats.
  • Trainingen: Aangezien sporten in groep niet meer mag annuleren we de groepstrainingen in het mijnstadion tot nader order. Individueel lopen of fietsen is wel nog toegestaan. Doe dit dus zeker!

Tombola

De trekking van onze tombola, die oorspronkelijk op het ledenfeest diende te gebeuren, zal plaatsvinden op maandag 1 juli. De winnende nummers worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en onze website.

Het inleveren van de tombolaloten kan nog bij één van de bestuursleden tot 30 juni. Bij deze dus een warme oproep om nog een paar lotjes te verkopen en in te leveren.

Finaledag en Nacht van de REF

Gewest Noord-Limburg, dat instond voor de organisatie, liet ons weten dat zowel de finaledag als de nacht van de REF worden uitgesteld naar een latere datum. Hoe spijtig dit ook is, wij begrijpen deze beslissing volledig. Wij houden jullie op de hoogte als er een nieuwe datum geprikt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *