Ledenfeest

Jaarlijks organiseert het bestuur een knaller van een feest voor haar leden! Op zaterdag 16 maart 2019 verwachten wij u en uw partner voor een gezellige avond met lekker eten, drinken en supersfeer!

De uitwerking van het ledenfeest en meer informatie over de exclusieve voordelige formule voor de leden volgt nog.

Formule voor Leden
Elk lid heeft 10 tombola’s meegekregen. Hier zijn niet enkel mooie prijzen mee te winnen zoals een weekendje weg, keukentoestellen, of andere elektronica maar hiermee kan je ook zeer goedkoop naar het ledenfeest komen.

Elk lid kan na verkoop van 5 tombola’s zelf voor slechts € 10 extra komen genieten op ons ledenfeest. En je mag nog iemand meenemen aan dezelfde prijs. Na verkoop van 10 tombola’s kunt u samen met uw partner ook voor slechts € 10 extra per persoon allebei komen genieten van een spetterende avond. En dit is all-in!

Bent u niet van plan om te komen eten, maar wilt u graag iets komen drinken nadien op de afterparty, dan volstaat het om 5 tombola’s te verkopen. Neemt u uw partner mee, dan verkoopt u 10 tombola’s. U bent dan welkom vanaf 23 uur om er samen met ons een feest van te maken!

Formule voor Niet-Leden
Onze vriendenkring staat ook open om kennis te maken met niet-leden en sympathisanten. Hiervoor hebben we een speciale formule opgesteld. Zo kunnen zij aan een prijs van € 50 per persoon all-in komen eten en drinken. Wensen ze enkel deel te nemen aan de afterparty, dan volstaat het om € 20 per persoon te betalen.

Menu
Op deze avond zal gewerkt worden met een all-in formule. De avond starten doen we met een receptie, waarna we kunnen genieten van een overheerlijk bufet en eindigen doen we met een dessert. Nadien zal u zonder twijfel de dansbenen boven halen, want DJ Jehoul voorziet ons de hele avond van de leukste muziek, van vroeger tot nu! 

Locatie
Het ledenfeest zal doorgaan in zaal ‘Den Lavaar’, Marktplein 7 bus 5 te Heusden-Zolder . 

Aarzel niet langer en breng je tombola’s binnen op één van onze activiteiten of persoonlijk bij een bestuurslid en schrijf je in voor ons ledenfeest!