Ledenfeest

Jaarlijks organiseert het bestuur een knaller van een feest voor haar leden en sympathisanten! Op zaterdag 16 maart 2019 verwachten wij u, uw partner, kennissen en/of uw ouders voor een gezellige avond met lekker eten, drinken en supersfeer! Ook sympathisanten zijn van harte welkom! Wilt u mee feesten of ons leren kennen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Formule voor leden
Elk lid heeft 10 tombola’s meegekregen. Hier zijn niet enkel mooie prijzen mee te winnen zoals een weekendje weg, keukentoestellen, of andere elektronica maar hiermee kun je ook zeer goedkoop naar het ledenfeest komen.

Elk lid kan na verkoop van 5 tombola’s zelf voor slechts € 10 extra komen genieten op ons ledenfeest. En je mag nog iemand meenemen aan dezelfde prijs. Na verkoop van 10 tombola’s kunt u samen met uw partner ook voor slechts € 10 extra per persoon allebei komen genieten van een spetterende avond. En dit is all-in!

Zonder verkochte tombola’s is de prijs voor leden 25 euro per persoon.

Bent u niet van plan om te komen eten, maar wilt u graag iets komen drinken nadien op de afterparty, dan volstaat het om 5 tombola’s te verkopen. Neemt u uw partner mee, dan verkoopt u 10 tombola’s. U bent dan welkom vanaf 23 uur om er samen met ons een feest van te maken!

Formule voor niet-leden
Nog geen lid? Lid worden kan nog altijd!
Onze vriendenkring staat bovendien ook open om kennis te maken met niet-leden en sympathisanten. Hiervoor hebben we een speciale formule opgesteld. Zo kunnen zij aan een prijs van € 50 per persoon all-in komen eten en drinken op ons avondfeest. Wensen ze enkel deel te nemen aan de afterparty, dan volstaat het om € 20 per persoon te betalen.

Menu
Op deze avond zal gewerkt worden met een all-in formule. De avond starten doen we met een receptie, waarna we kunnen genieten van een overheerlijk grill-buffet en eindigen doen we met een dessert. Nadien zult u zonder twijfel de dansbenen boven halen, want DJ Jehoul voorziet ons de hele avond van de leukste muziek, van vroeger tot nu! 

Locatie
Het ledenfeest zal doorgaan in zaal ‘Den Lavaar’, Marktplein 7 bus 5 te Heusden-Zolder . 

Inschrijven
Aarzel niet langer, breng je tombola’s binnen op één van onze activiteiten of persoonlijk bij een bestuurslid en schrijf je in voor ons ledenfeest! Inschrijven kan, ook voor niet-leden, via https://goo.gl/forms/SMz0zoRIL6fnGeTG2. Als je nog vragen hebt of je tombola’s kwijt bent kun je steeds een mail sturen naar info@scheidsrechtersgewestberingen.be

Zorg dat je er ook bij bent!