Algemeen

Jaarlijks organiseert de vriendenkring verschillende activiteiten. We proberen steeds, zonder onderscheid, zowel actieve als gewezen scheidsrechters te betrekken in de werking van onze vriendenkring, oud en jong.

Voor het seizoen 2018-2019 staan, naast de vier verplichte gewestelijke cursussen, de volgende activiteiten reeds op het programma:

Voor meer informatie, klik op bovenstaande links of mail naar info@scheidsrechtersgewestberingen.be. De datums kun je in onze agenda terugvinden.

Om dit te kunnen financieren organiseren we onder andere een jeugdtornooi, doen we een tombola en helpen we op Paal op Stelten.

Verder is het dit jaar onze beurt om de Nacht van de REF te organiseren. Een jaarlijks evenement, om beurten georganiseerd door de zeven scheidsrechtersverenigingen van Limburg, waarvan de daverende editie van 2019 zal doorgaan op 27 april in het Oosterhof te Lummen. Een fantastische netwerkavond voor heel voetbalminnend Limburg en omstreken met een verbroedering tussen scheidsrechters, clubs, bestuursleden, spelers, supporters en de Koninklijke Belgische Voetbalbond, waar de ware helden van de voetbalvelden centraal zullen staan. We zijn er van overtuigd dat het een editie zal worden waarover nog jaren gesproken zal worden!