Algemeen

Jaarlijks organiseert de vriendenkring verschillende activiteiten. We proberen steeds, zonder onderscheid, zowel actieve als gewezen scheidsrechters te betrekken in de werking van onze vriendenkring, oud en jong.

Voor het seizoen 2019-2020 staan, naast de vier verplichte gewestelijke cursussen, de volgende activiteiten reeds op het programma:

Om dit te kunnen financieren organiseren we onder andere een eetdag, doen we een tombola en helpen we op Paal op Stelten.

Verder is er natuurlijk ook de Nacht van de REF. Een jaarlijks evenement, om beurten georganiseerd door de zeven scheidsrechtersverenigingen van Limburg. Een fantastische netwerkavond voor heel voetbalminnend Limburg en omstreken met een verbroedering tussen scheidsrechters, clubs, bestuursleden, spelers, supporters en de Koninklijke Belgische Voetbalbond, waar de ware helden van de voetbalvelden centraal zullen staan.

Voor meer informatie, klik op bovenstaande links of mail naar info@scheidsrechtersgewestberingen.be. De datums kun je in onze agenda terugvinden.