Afmelding wedstrijd

Beste leden

Naar aanleiding van enkele vragen die we ontvangen hebben en ook -jammer genoeg- enkele afwezige scheidsrechters geven we hieronder graag nogmaals de procedure voor een afmelding van uw aanduiding.

Eerst en vooral: kijk je beschikbaarheden na op E-kickoff, kan je tijdens de week ook matchen fluiten of vlaggen, en op zaterdag én zondag? Deze beschikbaarheden kun je aanpassen door het Provinciaal Secretariaat van de KBVB te contacteren op carl.coopmans@voetbalvlaanderen.be of telefonisch via 011/28.16.30.

Ten tweede: vraag tijdig verlof aan als je op vakantie gaat, naar een familiefeest moet, examens hebt, … Ook als je tijdens de week belet bent om een wedstrijd te fluiten of te vlaggen! Dit dient drie weken op voorhand te gebeuren en kan je makkelijk zelf via E-kickoff.

Hieronder dan de afmeldingsprocedure voor het provinciaal voetbal. Steeds moet er een document (doktersbriefje, attest werkgever, …) of schriftelijke afmelding bezorgd worden aan het secretariaat: carl.coopmans@voetbalvlaanderen.be of telefonisch via 011/28.16.30. Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters dienen hun document aan hun respectievelijke secretariaat over te maken ongeacht het niveau van wedstrijd waar hij/zij in actief was.

Afmeldingsprocedure:
o Maandag tot vrijdag 16 uur:

Provinciaal secretariaat Limburg: 011/28.16.30 of carl.coopmans@voetbalvlaanderen.be.

o Weekenddienst (permanentie):
Het spreekt voor zich dat iedere afmelding met het nodige respect voor het weekend van de desbetreffende vrijwilliger plaats heeft!

Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters uit de ‘namiddag’/Klimmen en Dalen

Dhr. Armand Caubergs (011/43.17.77)

Jeugdscheidsrechters

Dhr. Aimé Billen (011/68.48.02);
Dhr. Danny Vanderhoven (0495/15.43.91

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *