Scheidsrechtersvoetbal

Ieder seizoen stellen we vanuit ons Gewest een selectie voor onze voetbalploeg samen. Met deze ploeg spelen we enkele wedstrijden per seizoen tegen onze collega’s van de andere Limburgse vriendenkringen en verbroederen we zo onderling als scheidsrechters. Op deze manier kunnen we onze favoriete sport beoefenen, terwijl we een band vormen met verschillende scheidsrechters over de hele provincie. Voor onze thuiswedstrijden hebben we de eer om deze af te werken in het mytische Mijnstadion van Beringen.

Naast deze scheidsrechtersvoetbal wordt dit seizoen ook weer een indoor wedstrijd gespeeld in de AA Drink Soccer Arena in Genk op 3 januari 2019, toegankelijk voor al onze leden en voetballers van onze voetbalploeg. Meer informatie hierover krijgen jullie ongetwijfeld nog van onze sportverantwoordelijken.

Ieder lid mag zich steeds aanmelden om in de selectie van de voetbalploeg opgenomen te worden. Hierna word je per mail op de hoogte gehouden wanneer de volgende wedstrijden plaatsvinden en kan je je inschrijven om mee te voetballen.

Inschrijven kan ook steeds via het volgende e-mailadres: info@scheidsrechtersgewestberingen.be

Nieuwsgierig? Bekijk de foto’s van onze vorige wedstrijden.