Ledenfeest

Ook dit jaar organiseert het bestuur een knaller van een feest! Op zaterdag 10 maart verwachten wij u en uw partner voor een toffe avond onder collega-scheidsrechters.

Hieronder alvast een verduidelijking van onze goedkope formule.

Formule voor Leden
Na verkoop van 5 tombola’s kunt u zelf voor slechts € 5 extra komen genieten op ons ledenfeest. Na verkoop van 10 tombola’s kunt u samen met uw partner voor slechts € 10 extra allebei komen genieten van een spetterende avond.
Bent u niet van plan om te komen eten, maar wilt u graag iets komen drinken nadien op de afterparty, dan volstaat het om 5 tombola’s te verkopen. Neemt u uw partner mee, dan verkoopt u 10 tombola’s. U bent dan welkom vanaf 23 uur om er samen met ons een feest van te maken!

Formule voor Niet-Leden
Onze vriendenkring staat ook open om kennis te maken met niet-leden. Hiervoor hebben we een speciale formule opgesteld. Zo kunnen zij aan een prijs van € 50 per persoon komen eten en drinken om zo kennis maken met onze vriendenkring. Wensen ze enkel deel te nemen aan de afterparty, dan volstaat het om € 20 per persoon te betalen.

Menu
Op deze avond zal gewerkt worden met een all-in formule. De avond starten doen we met een receptie, waarna we aan tafel kunnen genieten van overheerlijke steengrill en eindigen doen we met een dessert. Nadien zal u zonder twijfel de dansbenen boven halen, want DJ Jehoul voorziet ons de hele avond van de leukste muziek, van vroeger tot nu!

Locatie
Het ledenfeest zal doorgaan in zaal ‘Den Lavaar’, Marktplein 7 bus 5 te Heusden-Zolder .

Aarzel niet langer en breng je tombola’s binnen op één van onze activiteiten of persoonlijk bij een bestuurslid en schrijf je in voor ons ledenfeest!