5 september: Eerste training Gewest Beringen

Gratis training elke éérste donderdag van de maand (buiten juli en augustus) in het Mijnstadion in Beringen (Stadionlaan). Vanaf 19u30, met achteraf een technische en/of theoretische sessie. Douchemogelijkheid gratis voorzien.

Training is op het voetbalveld. Voetbalschoenen meenemen, fluitje en gele+rode kaart. Ook gewone loopschoenen voorzien, bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de Finse piste aan het Park van de Directeur of als we zot willen doen naar de Avonturenberg.

Extra mogelijkheid naast de wekelijkse gratis groepstraining op dinsdag (19u) op de Basvelden in Zonhoven o.l.v. Danny Ceyssens en co. In de zomermaanden juli en augustus wordt er op de Basvelden dinsdag én donderdag getraind.

Volgende week donderdag, 5 september staan (o.v.) op het programma: uitgebreide opwarming, de YOYO-test max en enkele agility, core stability en injury prevention exercises. Technische sessie zal gegeven worden indien er veel startende refs aanwezig zijn. Theoretische sessie is ook voorzien in het VIP-lokaal. We hebben een training voorzien waar elk lid kan deelnemen, ongeacht fysiek, je bepaalt zelf je limiet. Zoals steeds kunnen er ook vragen gesteld worden.

Een impressie van de eerste training kun je hier vinden: http://www.paalonline.be/cms55/nieuws/dorpsenverenigingsnieuws/item/3826-training-scheidsrechters?fbclid=IwAR2T9CYVRGtv99fospy8m31LSNbjknIYf9rxDn7NHE5XPFq4xmWw2gMhy28

Volgende training, de eerste donderdag van de maand oktober, 3 oktober om 19u30 aan het Mijnstadion!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *